wiec jak obiecalem zamiescilem fotki rovera za jakies dwa miesiace biore sie do robienia liftingu gdyz dzisiaj wyjezdzam do senatorium wiec zajme sie wszystkim po powrocie. w aucie jest troszke do zrobie czyli: wym rozrzadu wymiana swiec i wykrecenie jednej zerwanej naprawa szyba poniewaz gwiazdki w prowadnicach pozrywaly sie.
ostatnie foto przedstawia golfik za ktorego sie zamienilem.
a moze mi ktos powiedziec czym sie rozni pas przedni r400 od r45/mg zs? bo ja nie widze za duzej roznicy poza mocowaniem zamka maski
nie cierpię golfów, ale ciotka to chyba zyskała na tej zamianie...
fascynuje mnie ten grill i zderzak. Różne pomysły z siateksu juz widziałem i karton tuning na chłodnicę za grilem, ale gazeta i taśma klejąca rozkłada wszystko na łopatki... powodzenia przy liftingu
hehe longer86 nie ciotka tylko przyszla tesciowa, co do grilla to tak na szybko bylo robione jak jechalem do wrocka w nocy to lecialo zimne powietrze wiec w drodze powrotnej wykombinowalem cos na szybko pelson91 nie TDI tylko 2.0 GTI, kzrr to jest brud i mroz. A kolor to jest taka mokka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum