Witam wszystkich miłośników roverków, troche póżno się ,witam ale lepiej póżno jak wcale .Jestem pechowa posiadaczką pięknego roverka juz 3 miesiace i mam same problemy z nim.Szukam dobrego mechanika w Legnicy, byłam na Bagiennej[przenieśli się na ścinawska] i nie pomogli mi. byłam na nowym świecie i złe wspomnienia nie polecam.Oddałam do elektronika na lotnisko , trzymał tydzień moje autko i zabrakło mi kasy na sonde.Wczoraj założyłam nowa sonde i nie ma porawy, auto nie ma przspieszenia, na wolnych obrotach szarpie samochodem.Wymienione świece wszystkie filtry, czujniki dobre, kopułk i palec też.Jestem bezradna a mechanicy nie chcą ogladać rovera.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 15:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na forum jestem już 3 miesiace , już chyba wszystko wiem na temat silnika> jak mam tylko chwile wolna to szukam. nawet mi mechanik powiedział jak pani taka madra to dlaczego sama nie naprawi auta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum