Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam.Szukałem ale nie znalazłem.Czy ktoś z Was robił przekładkę z anglika?przymierzam się do kupna tomcata.U nas w Polsce bieda trochę z tym jest,a z racji że mam kuzyna w Anglii to chciałem coś sprowadzić.Interesuje mnie to czy trzeba przespawać ścianę grodziową i jaki w ogóle byłby koszt takiej przekładki.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 14:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Troche biedne zdjęcia-małe.no i co to za silnik z civica?v tek?
[ Dodano: Nie Lut 05, 2012 17:54 ]
a ten roverek z pomorza to nawet swojego zdjecia nie ma.zdjęcie jest z 220 coupe turbo które było na allegro około pół roku temu.
To byłe autko kolegi Markzo sprzedał je jakieś 1,5 roku temu za 10000zł. Nawet zdjęcia są jego autorstwa. Autko było wtedy w niemal idealnym stanie. Można tylko się domyślać, dlaczego tak z ceną w dół pojechał.
Tutaj zdjęcia z garażu: http://forum.roverki.eu/g..._vehicle&CID=10
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
[ Dodano: Nie Lut 05, 2012 18:21 ]
Fakycznie.Piękny.tylko ciekawe skąd model wziął teraz taką cene.jest ktoś z rzeszowa kto by go zobaczył?.bo troche starch leciec 520 km.
to akurat nie da 140KM. Jak serię utrzyma to będzie dobrze.
Jestem tego samego zdania.
Ale nie o tym mowa.
To jak Panowie?znajdzie się ktoś z Rzeszowa lub okolic kto obejrzy to za mnie i powie swoje zdanie na temat tego samochodu?
I z góry przepraszam,bo zabrnęliśmy w nie ten dział....
znajdzie się ktoś z Rzeszowa lub okolic kto obejrzy to za mnie i powie swoje zdanie na temat tego samochodu?
Poproś sprzedającego o lepsze zdjęcia całego auta oraz zdjęcia z komory silnika. Auto jest znane na forum i wiele mogą powiedzieć o aktualnym stanie auta.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pisałem wczoraj do gościa.Dziś przyszedł mail o treści(to są aktualne zdjecia samochodu... chyba nikt nie wystawia auta kolegi ani sprzed 4 lat bo to zenujace... co do zdjec komory silnika zrobie gdy wroce do domu ze szkolenia kolo srody podesle foto. Pozdrawiam)
Coś nie gra bo ktoś z was pisał ze to stare zdjęcia.Czekam do środy.zobaczymy co to będzie.
Pisałem wczoraj do gościa.Dziś przyszedł mail o treści(to są aktualne zdjecia samochodu... chyba nikt nie wystawia auta kolegi ani sprzed 4 lat bo to zenujace... co do zdjec komory silnika zrobie gdy wroce do domu ze szkolenia kolo srody podesle foto. Pozdrawiam)
Coś nie gra bo ktoś z was pisał ze to stare zdjęcia.Czekam do środy.zobaczymy co to będzie.
wystarczy spojrzeć na zdjęcia a później za okno bardzo aktualne:p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum