Na nakręcenie czegoś "z jajem" zawsze się piszę. Na poważniejszy film (bo wygląda to na dokument), raczej nie... sorki.
Ale to nie będzie film na spontanie tylko wszystko przemyślane. Raczej po kilka sekund ujęć, dwa trzy pytania i tyle. Możesz też odpowiadać jak świadek koronny W ciemnej części pokoju, ogólna sylwetka ale nie widać twarzy ani znaków szczególnych, a głos będzie zmodulowany
adamsky napisał/a:
popcorn może i tak, ale ja tej coli-żelu pić nie będę !
luz może być woda z cytryną
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tomi, pisałeś o kolekcji modeli, którą posiadasz...
Czy może jest w śród nich R600, lub spotkałeś się kiedyś z takowym
Mam straszne zboczenie postawić sobie takiego na przedniej szybie, ale mimo poszukiwań nie udało się takowego odnaleźć...
Podtrzymaj lub rozwiej moje nadzieje w tej kwestii...
Soras za OT.
Jedna z ostatnich nowości, to powrót do team MG (RLR Motorsport) Warren'a Hughes'a. Kierowca ten startował w BTCC i 24h Le Mana, reprezentując MG Sport & Racing.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum