Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witajcie ponownie Od pewnego czasu zauwazylem ze z tylu w okolicach siedzenia cos mi rownomiernie delikatnie stuka. Nie wiem czy to sie nie zaczelo od kiedy sa mrozy. Pomyslalem - moze kawalek lodu w baku No ale raczej tak rownomiernie by nie pukalo. Co to moze byc innego? Obojetnie czy jazda czy postoj Macie jakies pomysly?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 08:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Te stukanie nawet na postoju?
Pompa paliwa?
Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Może zmieniarka CD lub navi?
Przecież tam nie ma nic innego co mogłoby wydawać odgłosy gdy stoisz.
No wlasnie wiem ze tam nic nie ma. zmieniarki z tylu nie ma a tymbardziej navi. moze to pompa ale tak nagle by sobie zaczela postukiwac? czy to moze byc od mrozow? mam juz sie zalamywac i szukac nowej?;/
tak jak apples, mówi - pompka paliwa od webasto, ja już sąsiadom tłumaczyłem co i jak bo jeden mówił ze auto mi się pali bo dym spod maski leciał a drugi, ze przegub wali bo mu coś tyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum