ja miałem podobny problem kręcił i nie odpala, wszyscy mówili że to paliwo a okazało się że to były świece. Wymieniłem świece i jak ręka odjął pali od pierwszego razu.
domin201, co ma wspólnego wymiana akumulatora ze świecami? przeczytałeś dobrze temat?
kede7, nie zrobiłeś zwarcia? przy akumulatorze jest komputer, jeśli plus dotknął obudowy komputera to spaliła się masa i nie odpalisz
jeśli rozrusznik kręci to nie immo, bo on go odcina
Tak przeczytałem treść tematu. Ja napisałem co mogłoby być przyczyną gdyż u mnie świece padły w momencie z dnia na dzień po wymianie akumulatora. A objawy były podobne kręcił i nie odpalał.
poluzuj jeden wtrysk i zobacz czy leci paliwo przy kreceniu. A jesli to komputer jak pisza koledzy to na przyszlosc najpierw odkrecamy minus a przykrecamy minus jako drugi
Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 24 Skąd: Racibórz
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 10:50
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Jednak tutaj można liczyć na pomoc, jeszcze raz dzięki. Bizon, miałeś rację zbieg okoliczności zapchany parafiną filtr paliwa, po wymianie filtra wszystko ok. A tak na marginesie to zwarcia nie zrobiłbym nawet przez nieuwagę najpier zakładam + a następnie - . Jeszcze raz dzięki Wszystkim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum