Moim zdaniem bedzie różnica, bo przecież w HTB dacg z tyły jest wyprofilowany pod klapę, jest miejsce na uszczelkę i zawiasy a w sedanie jest szyba na stałe wklejona
warto robić:)... chociazby z kilku powodów:
-przejechał ze mną cała Polskę kilka razy.... wracałem z Wałbrzycha ponad 500km z rozwalonym cylinderkiem i podkładką pod wtryskiem:)
-dachowałem nim i tylko rozciąłem sobie rękę o rozbitą szybę przy wychodzeniu... czyli bezpieczny:)....
do wymiany mam dach, 2 boczne szyby, przednią, dwa przednie błotniki + maska drobne wgniecenia... błotniki wymieniam sam.... dach szukam tutaj
Mi również wydaje się, że dach od sedana nie będzie pasował. Przy okazji możesz pomyśleć nad zainstalowaniem szyberdachu.
Edit:
Ja niestety nie mam Rave`a (instrukcji serwisowej) do R45, ale spróbuj się za nim rozejrzeć. Znajdziesz tam przydatne przy naprawach blacharskich "zwymiarowanie" nadwozia.
luk474, ja na twoim miejscu poszukałbym jakiegoś zajechanego rovera w de(kilka tygodni temu widziałem za 650 euro z urwanym zderzakiem,zdażają sie też w wizualnie ok ale z hgf) pobrałbym potrzebne części do przeszczepu a reszte bym sprzedał.wyszedłbyś na zero albo nawet coś zarobił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum