po miesiacu poszukiwan auta dla kobiety wczoraj nabylismy :
http://allegro.pl/wyjazdy...2161869446.html
dzis juz troche nim pojezdzilem i wstepnie odpukac zakup mam nadzieje za udany...
Oczywiscie za pieniebyloby jakby wszystko bylo ok.
dzis dopiero zauwazylem ze jeden reflektor angielski, do tego troche halasuje ktores lozysko.
Pozatym wyglada naprawde na zadbany. Najwazniejsze ze kobiecie sie podoba.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 25, 2012 01:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to w Streetwise w starej budzie (podwójne światła) dawali środek z modeli po lifcie?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
to w Streetwise w starej budzie (podwójne światła) dawali środek z modeli po lifcie?
a są streetwisy z pojedynczymi reflektorami?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
to może inaczej - jeśli Streetwise są tylko w starej budzie (bo chyba rzeczywiście tylko w "starej" są) to robili je jeszcze po 2005 kiedy był facelift 25 i ZR'a?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
chodzi tempestowi o to ze srodek jest poliftowy a buda przed - np swiatla wiec sugerowaloby to ze cos ktos dlubal... w domysle, ale ja na SW sie nie znam ,ale tak zrozumialem wypowiedz tempesta
OT , podjechalbys keidys na spota pogadac ciasto przywiozl
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
"
Other special Streetwise interior design details include a new centre console with new switchpack and improved storage plus a new floor console incorporating the gear lever, window lift switches and rear ashtray. There are distinctive blue instrument graphics, and the new circular front ashtray can be transferred, if required, to the cup holder section of the door pocket.
"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum