leszczu, dobrze mówi po co płacić za piec z 2 tys zł jak i tak może polecja zabrać dowód jak za oklejenie zapłaci sie 500 i będzie to profi i zobacz ile taniej a efekt ten sam
ja w Mg Zr mam wszystkie oprócz czołowej folią oklejone w profesjonalnym zakładzie dostałem homologacje czy coś takiego na folie i wygląda to zacnie
jak bym miał sam tył przyciemniać to nawet bym sie nie brał za przyciemnianie bo jak dla mnie zero efektu
moj byly czarnuch mial wszytskei lekko przyciemnione i wygladalo w ZS sa tylko tylne boczne i tyl oklejone i juz dziwnie wyglada, ale imho ciut za mocno seria jest, ale nie ruszam narazie
foty obu w garazu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 21 Lut 2012 Posty: 119 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Lut 26, 2012 13:59
Ja w obu autach przyciemniałem - w VB kombi koszt 300zl za tylne boczne i cały bagażnik a w 400-tce 200zł za tylne boczne i tylną więc koszta nie są tak duże. Sam bym się bał. Widziałem już niejedno auto oklejane własnoręcznie (szczególnie chodzi o tylną szybę) - niby wszystko wychodzi ok a za kilka tyg. podchodzi powietrze kub folia po prostu pęka. Wiele osób włącza też zaraz po takowym zabiegu ogrzewanie szyby gdzie tego robić nie wolno przez ok. tydzień.
Jeśli ktoś bedzie chciał napisać że za ciemne i takie tam niech sie wstrzyma od komentarza mnie sie tak podoba jak jest i jest Git
przeprosić moge tylko za jakość zdjęć ale robione telefonem i również za nieprzepisową Fele do MG ale to tylko na potrzeby ZIMY
Kozik, za co na lawete ? mam ubezpieczenie i karte pojazdu przy sobie żeby udowodnić ze to moje auto a dowodu mogłem zapomnieć co nie
zależy od policjanta "ma Pan niesprawne auto bo szyby ciemne, zagraża to bezpieczeństwu, nie może Pan dalej jechać, albo drapiemy albo laweta, albo przyjeżdża Pan z szybami zapasowymi" wszystko zależy od policjanta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum