Wysłany: Czw Mar 01, 2012 19:13 [R416 Si 1,6 1997] Nie odpala. POMOCY!
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam,
bardzo dawno nie gościłem tutaj i widzę że sporo pozmieniało się tu.
Koledzy mam nadzieję że pomożecie mi i tym razem. Wczoraj coś dziwnego zaczęło się dziać z moim Rowerkiem. Nagle przestał odpalać. To znaczy że nawet nie kręci rozrusznikiem. Kontroli nie przygasają. Imobilajzer wyłącza się gdyż po wciśnięciu przycisku na pilocie sygnał dźwiękowy milknie. Piloty zamykają też i otwierają drzwi.
Koledzy co to może być?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki za odpowiedź w ekspresowym tempie.
Rozrusznik chyb a jest ok. A myślę tak dlatego iż dwa razy wczoraj zdarzyło mi się tak, że poruszałem wszystkim co możliwe pod maską pozamykałem go i pootwierałem i odpalił dwukrotnie.
[ Dodano: Czw Mar 01, 2012 19:21 ]
Ale wy jesteście szybcy. Który to może być kabelek? dostanę się do niego "z pod maski"?
to jutro ruszam pod Roverka w poszukiwaniu kabelka. Mam nadzieję że to tylko to. Dam jutro znać. Bardzo Wam dziękuje za szybką pomoc. A jak komuś wpadnie coś jeszcze do głowy, to napiszcie mi żebym zrobił wszystko za jednym podejściem.
Ale wy jesteście szybcy. Który to może być kabelek? dostanę się do niego "z pod maski"?
Musisz zdjąć obudowę filtra powietrza, przykręcona jest z boku na dwie śrubki ósemki, będziesz miał lepszy dostęp. Jest to chyba jedyny kabelek na wsuwkę w plastikowej osłonce, zorientujesz się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum