Wysłany: Pon Mar 12, 2012 09:46 killcia R200 tzw Bestia
A więc tak żeby nie nudzić
Bestia rok prod wrzesień 1999r , przebieg podczas zakupu 126969 nie wiem czy to 69 to jakaś sugestia - wrzucę foto bo gdzieś chyba mam.
Seria 200 , model 214 i , 8v , 75KM, bez klimy - nad czym ubolewam latem , abs, srs i reszta tych "pierdół" jak el.szyby, katalizator, immobiliser itp itd
A więc zaczynamy od fotek
z tą wiąże się pewna historia
Byłam akurat po nocce , no i jak człowiek nie wyspany to wszystkie autka wydają się takie same. Pół godziny "włamywałam" się do nie swojego a do tego obok Z góry przepraszam właściciela tego Roverka, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy że na moim parkingu będą dwa identyczne autka.
Tutaj cała i zdrowa /jeszcze/ bo po zimie niestety trafiła do lakiernika
No i oczywiście "inteligentne" parkowanie Joanny Ale zaznaczam nie uderzyłam Nie wiem jak to zrobiłam ale nie stuknęłam w latarnię. Obok w samochodzie kierowca zrobił takie oczy . No ale jak to się mówi "głupi ma szczęście" ps co drugi
I pamiętne foto z zakupu
Póki co autka nie mam bo poszła na lifting , dopiero pod koniec tygodnia będzie u mnie więc może jakieś fotki wrzucę jak wygląda obecnie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 09:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Heh przygoda z takim samym autkiem na parkingu była super , a co do parkowania to Ty zaparkowałaś dobrze, tylko jakiś pajac postawił w tamtym miejscu lampę... Powodzenia i Pozdrawiam
jak ja bym zaczęła modyfikować to by z Rovera się trabant zrobił
Póki co jest u lakiernika ale może jakieś aluśki na wiosnę sobie zapodam. Wszystko to są koszty a mi wiecznie mówią że moje miejsce jest w kuchni a nie przy samochodzie
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 16:11
kzrr, no bo Ty masz zdjęcie tego co cię pociąga w avatarze, a gdyby kobiety poszły tym tropem, chciałbyś oglądać umięśnionego murzyna w avatarze? pelson91, to może wytłumacz się z poprzedniego avatara a tak w ogóle roverek wygląda nieźle, z tą latarnią to się nie dziwę sąsiedniemu kierowcy mnie też serce zabolało jak to zobaczyłem heh szerokości i bezawaryjności dla kierowczyni życzę
ha ha ale nie zaliczyłam latarni chociaż nie powiem patrząc na to zrobiłam wielkie UFFF pelson dokładnie o to samo chciałam zapytać , co miałeś na myśli z poprzednim avatarem? ha ha
a co robię przy Bestii? paczę i paczę nie no ostatnio tak ją wypucowałam jak psu ... a potem odpadło kawałek progu
nie no ja nie żaden hardkorowy koksu żeby takie spustoszenie przy aucie siać , ale po zimie od soli niestety wyszło wszystko , co my nie zjedliśmy to zjadło nam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum