Wysłany: Czw Mar 15, 2012 20:49 [ Rover 45 ]Kupno i porady.
Czesc, nie wiem czy to dobry dział ale mam pytanie chce kupic dla swojej dziewczyny Rovera 45 dokladnie tego: http://otomoto.pl/rover-4...-C22819126.html i mam prośbę zebysci mi powiedzieli na co zwrocic uwage i z czym to się je? Czy ma wymienne czesci z Honda Civic, czy lancuszek czy pasek rozrzadu itp. Bo samochod ladny ale nie chce kupowac kota w worku.
Ostatnio zmieniony przez myszatorek Czw Mar 15, 2012 21:17, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 23:15
Najpopularniejszą usterką w tych samochodach z silnikiem benzynowym jest wypalająca się uszczelka pod głowicą. Powinieneś zobaczyć czy w płynie chłodniczym nie ma oleju ani na odwrót ani czy spod głowicy nic sie nie leje, czy działa ogrzewanie i czy nie kopci na biało. Zresztą na tym forum jest gdzieś temat na co zwracać uwage przy kupnie poszczególnych modeli
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Gru 2011 Posty: 40 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 10:43
Ten z oferty sprowadzony, nieopłacony, dolicz opłaty. Rok młodszy, pierwszy właściciel, ten sam kolor na tym motoryzacyjnym ogłoszeniu .Jeżeli szukasz dalej, możesz zajrzeć.
Ten z oferty sprowadzony, nieopłacony, dolicz opłaty. Rok młodszy, pierwszy właściciel, ten sam kolor na tym motoryzacyjnym ogłoszeniu .Jeżeli szukasz dalej, możesz zajrzeć.
moim zdaniem oprócz przodu źle jest tył spasowany. najprawdopodobniej ma podmienione elementy w kolorze od innego roverka. ale tak to ogólnie nie jest zły. no i ten HGF bo jeśli go teraz nie ma to nadejdzie niebawem, no chyba że już był w co wątpię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum