Włącznikiem jest blaszka wewnątrz zamka w klapie ... a zazwyczah nei ona jest problemem, tylko wiązka tylnej kklapy między klapą a nadwoziem ... z prawej strony w przepuście gumowym. Od tego miejsca zacznij szukanie
Wysłany: Nie Mar 18, 2012 22:30
Sprawdz wiązke tylnej klapy najpierw. Jak otworzysz bagażnik to po prawej stronie idzie gumowa osłona na kable z budy do klapy. W tych modelach wszelkie cyrki z elektroniką na tylnek apie związane są z przecieraniem sie kabli właśnie na tej wiązce
GrzesiekRC! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
brt, blaszka też jest dość częstym powodem z tego co się orientuję , ale co do wiązki tylnej klapy masz absolutną rację. To chyba temat nr 1 na forum r200
a ja mam taki problem że gdy otwieram tylną klape to kontrolna się nie pali, a gdy ją zamknę to się zapala
i chyba z tego powodu raz rozładował mi się akumulator więc wygiełem tą blaszke tak że w ogóle się już nie świeci no ale fajnie jest mieć świato w bagażniku wiec jeśli wiecie wiecie jak temu zaradzić to będę wdzięczny:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum