Wysłany: Czw Mar 22, 2012 07:37 [R75] Światło przy otwarciu drzwi
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Hej!
Zauważyłem wczoraj, że przy otwarciu drzwi nie zaświeca się światło w środku, przy czym wszystkie żarówki są w porządku. Naciskając włącznik na podsufitce lampy się świecą.
Czujnik otwarcia drzwi też jest ok, przy otwarciu drzwi na wyświetlaczu kompa alarmuje o otwartych drzwiach. Jakieś sugestie? Może ktoś z klubowiczów posiada schemat elektryczny naszego rovera to sobie znajdę chochlika..
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Mar 23, 2012 15:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 07:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przytrzymaj 5 sekund włącznik światła w kabinie i zacznie ci się włączać drzwiami.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ok! dzięki za super szybką odpowiedź.
Jeszcze jedno pytanie w temacie - zastanawiałem się na małym podświetleniem na nogi, widziałem że jeden z kolegów ciągnął zasilanie od lampki w suficie przez słupek - a skąd pierwotnie jest ciągnięty przewód do samej lampki? Chciałbym uniknąć przeciskania się właśnie przez słupek.
Złacze jest w konsoli centralnej tam jest i masa i plus do lampki, tak wynika ze schematu w Rave
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum