Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Witam ja w temacie wymieniłem olej i zabrałem się za kasowanie inspekcji oleju zawsze udawao mi się to bez problemu i przy włączeniu zapłonu wyskakiwało ,,inspektion oil 14500km" dzisiaj natomiast przy skasowaniu wyskoczyło mi ,inspektion serwis 24100km-już dokładnie nie pamiętam ile"teraz zamiast pokazywać inspektion oil pokazuje inspektion serwis o co chodzi?
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Mar 30, 2012 07:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 24, 2012 17:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Typ okresu przeglądu:
•Wymiana oleju: 1-4 sekundy
•Przegląd kontrolny: 8-25 sekund
•Wymiana oleju i przegląd kontrolny: 8-25 sekund na wymianę oleju i kontrolę
•Przedział czasu: 8-25 sekund
•Wymiana oleju i przedział czasu: 1-4 sekundy na wymianę oleju, następnie 8-25 sekund na przedział czasu
•Kontrola i przedział czasu: 8-25 sekund na kontrolę, następnie 8-25 sekund na przedział czasu
•Wymiana oleju, kontrola i przedział czasu: 8-25 sekund na wymianę oleju i kontrolę, następnie 8-25 sekund na przedział czasu
[ Dodano: Nie Mar 25, 2012 16:36 ]
wszystko jest na forum
jupik [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 16:45
kalafior napisał/a:
Typ okresu przeglądu:
•Wymiana oleju: 1-4 sekundy
•Przegląd kontrolny: 8-25 sekund
•Wymiana oleju i przegląd kontrolny: 8-25 sekund na wymianę oleju i kontrolę
•Przedział czasu: 8-25 sekund
•Wymiana oleju i przedział czasu: 1-4 sekundy na wymianę oleju, następnie 8-25 sekund na przedział czasu
•Kontrola i przedział czasu: 8-25 sekund na kontrolę, następnie 8-25 sekund na przedział czasu
•Wymiana oleju, kontrola i przedział czasu: 8-25 sekund na wymianę oleju i kontrolę, następnie 8-25 sekund na przedział czasu
ok wszystko niby jasno ale moje pytanie dlaczego teraz zamiast pokazywać mi okres do wymany oleju pokazuje inspektion serwis?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum