oba dosc ladne, ten z Kutna od jakiegos forumowicza a sprzedawany przez komis, nie chce mi sie troche wierzyc zeby forumowicz tak tanio odsprzedal swojego R, w Kutnie handlarze sa jak w Płocku, zdaje sie, ze ja nawet u tego samego goscia bylem ogladac Saaba 93 "w rzeczywistosci prezentuje sie ladniej niz na zdjeciach" a po zajechaniu na miejsce wszedzie rdza
przyjrzalbym sie mimo wszystko dokkladnie temu z Kutna wydaje sie dosc ciekawy, bogate wyposazenie
_________________ "bo gdybym zginął to opiekuj się moją rodziną..."
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 100 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 15:30
Znam troche historie tego pierwszego.
Jezdzil nim gosc ze Slupska, nalepil naklejki klubowe, ale na forum w ogole sie nie pojawial, raz byl na zlocie.
Jakies poltora roku temu sprzedawal go i poszedl za ok. 15 tysiecy zlotych, byly wszystkie papiery, rozrzad wymieniony, zbieznosc ustawiona, dzialanie amorkow sprawdzone, przebieg ok. 223 tysiecy km. Cos bylo robione z tylu, wyswietlacz komputera uszkodzony (paski na obrazie). Gaz zakladany w jakims dobrym zakladzie chyba pod Poznaniem przy przebiegu ok. 170 tysiecy km. Ogolnie facet uczciwy.
Pewnie cos grubszego musialo sie przytrafic nowemu wlascicielowi, jesli cena tak ostro poszybowala w dol.
Jak cos to mam dokumenty od tego poprzedniego wlasciciela dot. wymienianych czesci, instalacji gazowej, a takze zdjecia. Chomik chomikuje
_________________ Jestem Polakiem i jestem z tego dumny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum