W piątek przyszły mi 2 puszki Bonaterm A+ (od tego własnie użytkownika i powiem, że kontakt i przesyłka szybko i konkretnie ) o którym dużo czytałem i miał pozytywne opinie, pytałem się tapicera jakich klejów używa: skład kleju w sumie ten sam tylko nanoszone jest pistoletem z rozcieńczalnikiem aby mgiełka się zrobiła a tak niczym się nie różni w poniedziałek kupuję nowy materiał podsufitkowy z gąbką i w tygodniu zaczynam działać bo podsufitka już zdemontowana
_________________ "Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."
ja brałem stąd www.hurtowniatapicerska.pl klej i materiał
wszystko wyniosło mnie 76zł
we wrześniu miną 2 lata jak mam nową podsufitkę a nie wiszący baldachim
a ja dałem tapicerowi do zrobienia i razem z szyberem za całość zapłaciłem 130zł. Efekt - jak fabryka, nawet ładniej bo nowy materiał bardziej mi się podoba,
rachunek prosty - poszukaj tapicera za rozsądne pieniądze i bedziesz bardziej zadowolony,
ja nawet mam garaż ale nie opłaca się uczyc fachu tapicera za paredziesiąt złotych
pozostaje tylko jedna kwestia co sie zrobi samemu bardziej cieszy
Turc mozesz dać linka do materiału jaki będziesz przyklejał?
Materiał podobny do tego ze strony co podał szoso:
http://www.hurtowniatapic...podsufitke.html
Materiał podsufitkowy laminowany pianką/gąbką Ja mam u siebie lokalnie hurtownię tapicerską węc nie będę się bawił przez internet zawsze można coś utargować i podbajerzyć
luk474 napisał/a:
starczy taka puszka 0,4 na całą podsufitkę?
Wcześniej się od nich dowiedziałem, że dla mnie lepiej było by lepiej najpierw przesmarować na raz materiał i włókno do przeschnięcia a nastepnie dopiero kleić (oni robią natryskowo więc cąłkiem inne proporcje). Ja zamówiłem sobie 2 puszki nie zmarnuje się
Bodziek85 napisał/a:
a ja dałem tapicerowi do zrobienia i razem z szyberem za całość zapłaciłem 130zł. Efekt - jak fabryka, nawet ładniej bo nowy materiał bardziej mi się podoba,
rachunek prosty - poszukaj tapicera za rozsądne pieniądze i bedziesz bardziej zadowolony,
ja nawet mam garaż ale nie opłaca się uczyc fachu tapicera za paredziesiąt złotych
pozostaje tylko jedna kwestia co sie zrobi samemu bardziej cieszy
Ja tam się nie boję wyzwań i wolę sobie sam zrobić powoli, dokładnie a za robociznę kupić flaszkę
_________________ "Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum