Albo pozostałości po poprzednim HGF, albo znowu uszczelka. Teraz mrozów niema. To ja bym ci radził spuścić płyn, przepłukać układ woda z ludwikiem, potem zalać wody, pośmigać ze trzy dni i zalać już płyn.
Krystian1982, to zależy od ciebie, ile jeszcze chcesz tym autem pojeździć. Teraz ważne pytanie ile razy twoja głowica była juz planowana Bo może się już nie nadaje to założenia.
Krystian1982 napisał/a:
Pakowanie 1000 zł
A czemu tak drogo Uszczelka, śruby - 300 zł, uszczelki kolektora wyd i ssącego - 60 zł, olej i płyn - 100 zł = 460 zł plus robocizna 300-400zł
Przy poprzedniej naprawie głowica była planowana ale czy to był pierwszy raz nie wiem. Domyślam się, że będzie to można stwierdzić dopiero po rozebraniu silnika?
300 pln bez uszczelki bo uszczela pod gar ze 150?szajsów nie wkładam
[ Dodano: Nie Kwi 15, 2012 22:35 ] Ciufa, troche zamieszałem,generalnie,leszczu pisał ze srubyi uszczelka 3 stówy,,
no wiec z tego zestawu niech mi załatwi sruby,odliczajac uszczele pod głowice,a taka uszczela kosztuje zzy 150pln a ja te sruby potrzebuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum