Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam wszystkich.
Dopadł mnie problem nie dzialajacego hamulca ręcznego, wiec zabralem sie do roboty.Rozkrecilem caly zacisk (przy okazji doprowadze do porzadku cylinderek bo cos szwankuje) i zaczalem patrzec ten caly mechanizm recznego i tu moje pytanie czy mozna to jakos rozebrac??? W takiej pozycji to bylo czyli jakby zaciagniety, rusza sie to cale ciegno ale tylko przy pomocy mlotka.
Pozdrawiam.
_________________ Coś za coś
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 14:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wielkie dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło.
Klikam "pomógł" i pozdrawiam.
[ Dodano: Nie Kwi 22, 2012 21:23 ]
Odswieze jeszcze troche temat.
Dzieki instrukcji udalo mi sie wskrzesic reczny w zaciskach, na sucho wszystko ladnie chodzi.
Ale mam kolejne pytanie, czy tloczek mam wkrecic do konca na ta srube??? czy jest jakas odleglosc ktora musze zostawic?
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum