Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam
Dziś przyjechał do mnie pan i wymienił mi kierownice na prawdziwą skóre,
kolor dobrany na 9/10 pod warunkiem ze domyje się 10 letni plastik ,
Generalnie usługa kosztuje 150zł i pan przyjedzie do was z kierownicą na wymiane, 20minut zdejmuje starą, zakłada nową i po robocie. Efekty na foto.
Dane firmy Apollo PPHU 604 408 938
Dojaz i i wymiana gratis
Piotrków Tryb, Radom, Łódź, Warszawa, Tomaszów Maz. i okolice.
Ostatnio zmieniony przez surek16 Pią Kwi 27, 2012 16:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 10:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poduchy nawet jeszcze nie przecierałem więc myśle ze będzie ok z kolorem tym bardziej ze kiera się ubrudzi napewno kwestia miesiąca i będzie idealnie, a cena naprawde ok bo za kiera w dobrym stanie trzeba dać 200zł a tak mamy ładną NATURALNĄ skóre
P.S.
kruszan jak chcesz to zapraszam dam podotykać :D:D fajna jest
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 16:33
Nie Eco:) Lecz nowy lakier na orginalnej kierownicy. Także skórka została. Ale fakt iż jeśli ktoś chce tanim kosztem zrobić to jest alternatywa. Ja miałem tak zniszczoną że nic by nie zaszkodziło A że w najbliższym czasie pojawi się drewienko narazie to musi wystaczyć .
z tego co się orjętuje ale nie na 100% to na kierownicy orginalnie nie ma naturalnej skróy też się zdziwiłem ale takiej informacji udzielił mi tapicer samochodowy
co do drewienka to towar mocno deficytowy, ciężko znaleść a jak jest to za 400zł
Ja obszyłem jakieś 3 lata temu ale oglądając kolory prawie identyczne nie zdecydowałem się na taki wariant. Różnice były za duże. Poszukałem w sieci jak wyglądają jasne kierownice obszyte na czarno i tak w końcu zrobiłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum