1. Pierwsze to na pewno karta bezprzewodowa Wi-Fi. więc albo masz ją wbudowaną w płytę główną kompa (ja tak mam) i masz dwie sieciówki wi-fi razem z tą na usb (tplink) albo brakuje jakichś sterów właśnie do tplinka.
2. rozwin drzewko "Kontrolery dzwieku, wideo i gier". Moze być albo dzwiek (stad rozwin to drzewko zeby zweryfikowac) albo kamerka jak masz - na wszelki wypadek rozwin tez drzewko "Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej", wtedy dowiemy sie jakie masz urzadzenia na usb
Nie jestem tylko pewien co on robi jeśli mu klikniesz "Find driver". Może kierowac na jakies kretynskie platne strony z driverami. Sprzet powinien jednak zidentyfikowac i bedziesz wiedzial czego szukac.
w managierze urządzeń klikasz prawym na urządzenie z żółtym trójkątem,
wybierasz właściwości,
przechodzisz do zakładki szczegóły
kopiujesz identyfikator sprzętu i wklejasz w googlu.- możesz jeszcze dopisać drivers
zawsze działa
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Po pierwsze MaRkU to jest komputer stacjonarny przyniesiony do naprawy(uszkodzony miała procesor)
Udało sie programem Driver Genius zainstalować sterowniki ale i tak dalej nie działa Compro TH350
Patent z ID sprzetu też nie pomaga już mi ręce opadają przy tym dziwadle
Aaaaa A ja byłem święcie przekonany, że pisałeś w pierwszym poście, że to laptop
W takim razie, możesz go rozebrać tak, żeby na fotce udostępnić jak najwięcej szczegółów płyty głównej?
Dźwięk można dopasować po chipsecie czy oznaczeniu układu.
A to wifi... jak to tam jest rozwiązane?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Zostało tylko to Compro th350
Pozatym wszystko działa
A wifi ma wbudowane
Jakieś takie dziwadztwo z niemiec przywiezione
Obudowa BTX
Płyta głowna jest odbiciem lustrzanym Normalnej płyty ATX
Zaraz jakieś foty wrzuce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum