Wysłany: Nie Maj 20, 2012 10:37 [MG ZR] Możliwość wymiany lakierowanej częsci lusterka
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2003
Witajcie,
Niedawno zakupiłem swój pierwszy samochód jakim jest MG ZR od forumowicza piter34
Pierwsze co to problem z lusterkiem, prawe jest przestawione tzn działa jak od anglika, czytałem że da sie to przestawić coś tam trzeba podważyć itd lecz ja rozważam inną opcję a mianowicie wymianę lusterek na elektryczne + dokupienie za marne grosze sterownika.
I tu rodzi się pytanie, raczej nie dostanę lusterek w kolorze karoserii więc czy da się zrobić tak, żeby ten polakierowany element przełożyć z moich starych manualnych lusterek do nowych elektrycznych żeby nie odstawały kolorystycznie a też nie trzeba było malować nic po wymianie lusterek?
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 10:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
I tu rodzi się pytanie, raczej nie dostanę lusterek w kolorze karoserii więc czy da się zrobić tak, żeby ten polakierowany element przełożyć z moich starych manualnych lusterek do nowych elektrycznych żeby nie odstawały kolorystycznie a też nie trzeba było malować nic po wymianie lusterek?
Da się bez problemu to zdjąć. Podważasz od dołu delikatnie i tyle.
to fajnie, dziękuje za szybką odpowiedź, temat można w sumie zamknąć ^^
[ Dodano: Pon Maj 21, 2012 15:28 ]
Jeszcze jedno pytanie, czy lusterka od rover 45 pasują do mg zr? czy tylko mogę liczyć na lusterka z rover 25?
Bo np. nie wiem czy to pasuje bo mocowanie jakby inne trochę.
jak myślicie?
Jeszcze jedno pytanie, czy lusterka od rover 45 pasują do mg zr? czy tylko mogę liczyć na lusterka z rover 25?
Bo np. nie wiem czy to pasuje bo mocowanie jakby inne trochę.
jak myślicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum