Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
witam może głupie pytanie tak patrzyłem po postach i patrzyłem na zdjecia na allegro i tak sie nie dopatrzyłem! i pytanie takie składane elektrycznie lustreka to maja jakis dodatkowy do tego przycisk czy cos trzeba przytrzymac bo juz nie wiem próbowałem w miare silno pchac i nie mogłem ich recznie złozyc! np: kolega w audi ma ze przekreca gałke od regulacji i sie składa a u nas jak???
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 06, 2012 17:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a. - skladane recznie - trzeba uzyc za pierwszym razem dosc sporo sily tylko z wyczuciem
b. - skladane elektrycznie za pomoca przycisku, ktory jest umiejscowiony na drzwiach kierowcy, pomiedzy przelaczeniem ustawienia lusterek lewo/prawo (jezeli masz w tej lini tylko 2 przyciski lewo-prawo tzn, ze masz reczne skladanie, a jezeli masz pomiedzy tymi lewo-prawo jeszcze trzeci dodatkowy to masz elektryczne i nim sie sklada lusterka)
_________________ "bo gdybym zginął to opiekuj się moją rodziną..."
MiReK, zadzwoń tu 517504979 gość w Poznaniu rozbiera angliki i kiedyś u niego widziałem takie lustra.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum