Na czarno do grafitowego? Potrafisz sobie to wyobrazić? Felgi się schowają, a samochód będzie wyglądał jak jedna duża naklejka.
W złoty bym nie wchodził, do złotego samochód musi być żywy żeby to nie wyglądało jak maska od żuka w trabancie.
w sumie to orginalne najlepiej mi sie podobaja , ale i tak bede musial pomalowac bo w 2 felgach ranty sa przytarte wiec wybiorę kolor podobny do organalnego nizej rzucam linka identycznej fury , mysle ze dobrze to sie komponuje
Witam ! Ja bym proponował na biały !
Ps : niech ludzie siedzący w tym dziale nie obrażą ale trochę mi się nie podoba że osoby które wychodzą z inicjatywą zrobienia czegoś oryginalnego są ciągle GNOJENI ! Ciągle tylko , " po co , oryginalne lepsze " PRZECIEŻ TO DZIAŁ TUNING A NIE JAK ZROBIĆ MG Z ROVER'A .
filip941, Czarne duże i chrom rant. Do auta w kolorze x-power gray pasuje czarny bardzo! Ewentualnie ciemne grafitowe też fajnie wyglądają. A tak się prezentują czarne może nie na zr ale na ZT w takim samym kolorze jak twój : http://www.motoryzacja.au...ogAG_MG_ZT_2005
Ps : niech ludzie siedzący w tym dziale nie obrażą ale trochę mi się nie podoba że osoby które wychodzą z inicjatywą zrobienia czegoś oryginalnego są ciągle GNOJENI ! Ciągle tylko , " po co , oryginalne lepsze " PRZECIEŻ TO DZIAŁ TUNING A NIE JAK ZROBIĆ MG Z ROVER'A .
Ja nie powiedziałem, że oryginał lepszy bo tak nie jest, filip941, nie napisał jakie ma felgi więc zakładam, że oryginalne MG, a do nich nie pasuje czarny, bo nie mają rantu a złoty nie do tego koloru samochodu.
Wszystko kwestia upodobań.
Mi by podobała się pełna czerń na felgach do tego grafitowego ZR.
W Wheeler Dealers robili raz Imprezę WRX grafitowy metalik, dodali czarne alu i komponowało się to naprawdę nieźle
Podoba mi sie bardzo ten ZT z czarnymi felgami
i zastanowie sie nad takim kolorem tylko w połysku nie w macie , bo felgi moga zniknąc jeźeli benda za ciemne
Wysłany: Sro Cze 27, 2012 00:27
Ja w tym sezonie felgi pomalowałem (proszkowo) w pomarańczowy połysk z palety RAL . Srebrny i czarny wg mnie jest nudnym kolorem. A chciałem coś innego co mnie zadowoli
Oskar, zależy gdzie malujesz. Ostatnio za 15' zapłaciłem 300zł za malowanie z piaskowaniem.
W tamtym roku w innym miejscu za 16' zapłaciłem 240zł. W tym zakładzie za sztukę płaci się 15'-50zł, 16'-60zł, 17'-70zł.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum