Jak się nie da? Da się włożyć praktycznie kazde radio 1 din, a sporo markowych odtwarzaczy wspiera sterowanie z kierownicy po dokupieniu odpowiedniego adaptera.
Po za tym jaki związek na sterowanie z kierownicy z tym działem i po co zakładasz dwa podobne tematy?
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
pilot kierownicy widziałem kiedys na allegro za 30zł wycinasz w kierownicy otwór, wkładasz podpinasz i działa zeby muc sterowac innym radiem musisz zakupic adapter do danego radia i danego auta ( chodzi tu głównie zeby wtyczki pasowały ) tu masz przykład: http://allegro.pl/sterowa...2385424547.html sam chce zakupic taki
Wysłany: Czw Lip 26, 2012 07:45 Sterowanie z kierownicy radiem
Pomocy.Mam radio Land Rover 6500 CD Europe
model: XQE 000160PMA [nr partii 2CFF-18C838-A(-)]lub XQE 000161PMA [nr partii 2CFF-18C838-AB]
producent: Visteon . I te dwa kable od sterowania z kierownicy mam wyrwane z kostki co idą do radia .Gdzie one powinny być wpięte.DZIĘKI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum