Czy ktoś oglądał w końcu to autko?
Cały czas wisi na allegro, treść ogłoszenia się nie zmienia, chętnych kilku jest, ale ceny minimalnej nikt jeszcze nie przebił...
Myślałem, żeby obejrzeć go w weekend. Z Wawy do Sochaczewa nie mam bardzo daleko, ale zawsze jest to jakiś dystans. No ale może ktoś go wcześniej oblookał i może stwierdzić, że czas jemu poświęcony jest bezpowrotnie stracony ?
Jedyne co mi śmierdzi, to listwy pod lampami przednimi w innym kolorze, tak być nie powinno, poza tym wygląda zwyczajnie. Zwróć uwagę na silnik, czy kopci/dymi, nie ma wycieków, jak chodzi skrzynia, czy zawory nie klepią za mocno (w d16a9 słychać zawory, ale chodzi mi o dźwięk stukania)..
ok, silnik musi być pierwsza klasa, bo potem to będzie studnia bez dna
Jeśli chodzi o te listwy i ogólnie bezwypadkowość, to za te pieniądze nie oczekuję fajerwerków - jakoś tam tłuczony był na pewno.
Nie chciałbym, żeby tylko wystawała rdza, albo jakieś chamskie niedoróbki lakiernika - picera (a tutaj sprzedający zaznaczył, że ślady są widoczne ) i biły po oczach.
Grunt, żeby mechanicznie był okej, palił malo oleju (bo palić będzie bankowo, w końcu to już emerytowana honda) no i żeby jakoś wyglądał (oo i hamował, a na to zwracam szczególną uwagę - poprzedni właściciele mojego 827 nie zmieniali tylnych tarcz od nowości - obie urwały się z mocowania na piaście i swobodnie się kręciły przy hamowaniu )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum