Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
mam pytanie i proszę o prostą odpowiedz. Od jakiegoś czasu nie świeci mi podświetlanie pokręteł nawiewu temperatury powietrza oraz gdzie to powietrze ma być kierowane (te trzy pokrętła na desce) sprawdzałem przewody przerwy nie wykryłem, ani żądnych żaróweczek, czy się mało starłem czy to jest po prostu jakaś dziwna konstrukcja tego
[ Dodano: Wto Cze 26, 2012 20:25 ]
AAA i jeszcze jedno nie wiem czy to się stało w tym samym czasie czy nie, ale nie mam pierwszego biegu nawiewu reszta dział czyli 2,3,4
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 26, 2012 19:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak nie wiedziałem bo nigdy szukaj mi nie pokazuje sensownych tematów, czy mógłbyś z łaski swojej podesłać coś podobnego do moich problemów??. Bo ten mój internet darmowy to też chodzi hehe no jak darmowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum