Wysłany: Wto Cze 19, 2012 20:20
Trosze głupio wyszło z tym zwlekaniem czy tam ,,kreceniem'' tu z mojego punktu widzenia PHJOWI zle zachował sie .Ale skoro dał pewne usprawiedliwie wiec nie mam pretensji.Oczywiscie mógł zamawiać czesci nie zważywszy na ich ceny i wziac jedynie za robocizne i niech klient buli ...,jedno jest pewnie nie chciał nikogo oszukac a naciagać na zbedne koszta,wiec to powinno po czesci zrekompensowac owe ,,krecenie ''
Zreszta jak widze nie jednej osobie pomógł w potrzebie.
Sadze ,ze dojdziecie do jakiegos porozumienia i nie zostawicie tej sprawy na tym etapie.PHJOWI jest tez zaganiany ale pewnie jak troszke upora sie z innymi problemami napewno postara sie ta sprawe pozytywnie doprowadzic do końca .
Ja tylko chce dodac ze gdy wspomniany posiadacz T4 z Poznania zawiodl, PHJovi poradzil sobie z problemem od razu. Zawiodl nie mowie w sensie ze tak dlugo czekalem czy cos, po prostu nie potrafil mi pomoc, nie wiem moze mial cos nie tak z T4, w kazdym badz razie nie wzial ani 1zl. widac jednak ze PHJovi posiada ogromna wiedze.
A odradzajac jeszcze Poznan omijaj szerokim lukiem uzytkownika poznandembiec. nie udziela sie na forum ale gdy pisalem o problemie od razu mialem od niego priv zzebym przyjechal do niego. koszt wizyty: 140zl + uszkodzenie sterownika, potem brak kontaktu
auto u PHJOWI miałem ze 2 lub 3 razy, sprawy dość nietypowe, ale ostatecznie rozwiązane.
auto trochę stało, ale przyznać trzeba że to czekaliśmy na okazje aby części kupić w miarę tanio (zestaw do odpalenia, kluczyk, immo itd.) z wtryskami regeneracja tez trochę trwało, ale czas nie zalezał w tym wypadku tylko od PHJOWI, były po drodze inne osoby przez co się to przeciągało. Ja ostatecznie jestem zadowolony bo auto naprawione, a nikt inny nie potrafił sobie z tym poradzić.
Ponadto jak sie mechanikowi powie ze samochod moze stac nawet miesiac byle wszystko bylo zrobione to nic dziwnego ze w miedzy czasie robi inne a Twoj robi w przerwach. jak powiesz ze pilnie moze zostawic samochod tylko na dwa trzy dni to zapewne tak bedzie ale wyznaczy Ci termin kiedy mozesz przyjechac tak zeby nie mial nikogo innego w tym czasie
Ponadto jak sie mechanikowi powie ze samochod moze stac nawet miesiac byle wszystko bylo zrobione to nic dziwnego ze w miedzy czasie robi inne a Twoj robi w przerwach. jak powiesz ze pilnie moze zostawic samochod tylko na dwa trzy dni to zapewne tak bedzie ale wyznaczy Ci termin kiedy mozesz przyjechac tak zeby nie mial nikogo innego w tym czasie
święte słowa tez robie w uslugach, co prawda zupelnie nie zwiazanych z motoryzacja, ale ta zasada sprawdza sie moim zdaniem w kazdej branzy.
Moze przypadkiem PHJOWI to przeczyta i w moim temacie sie cos ruszy...
Nie zebym w to jakos specjalnie wierzyl, ale chcialem tylko powiedziec, ze temat z dosylaniem brakujacych czesci jest mi znany, bo od listopada czekam na paczke od PHJOWI.
I tez juz slyszalem, ze zostala wyslana, potem ze pomylono kod-pocztowy i przez to nie doszla (sic!), potem znowu zostala wyslana. To bylo przed Swietami, a paczki jak nie bylo tak nie ma, a naprawa, za ktora oczywioscie zaplacilem bez tych czesci nie zostala zakonczona.
Moze kiedys w pelni opisze temat, jak juz doprowadze mojego R do porzadku, bo powiedzmy ze z mojej wizyty u PHJOWI, tez jestem, nazwijmy to "umiarkowanie" zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum