Sprawdź dokładnie przód auta pod względem wypadkowości.
- Zderzak od starszego modelu (z rocznika 2000-2001)
- poducha w kierownicy też nie od tego modelu (kierownica chyba też)
dkowal91 napisał/a:
jak sprawdzić czy to egzemplarz po lifcie 2003
ten jest po lifcie w 2003.
Generalnie w 2003 roku wprowadzono dwukolorową deskę rozdzielczą, białe tarcze zegarów, nowy krój tapicerki na fotelach i matowe okładziny drewniane
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
na co zwrócić uwage przy zakupie r45?? czy r45 ma jakiś najsłabsze punkty karoserii lub zawieszenia?? na co zwrócić uwage, aby nie kupić złoma?? z góry dzięki za podpowiedź...
a przy okazji co myślicie o tym?? http://otomoto.pl/rover-4...-C24989985.html
No tak, ale wśród Roverów tych modeli było najwięcej. Był przypadek, że komuś tam po roku od wymiany koło wypadło, to chyba wina złej specyfikacji (różnicy wymiarów) u dostawców.
Tak czy owak, sam oglądając 400/45 zwróciłbym na to szczególną uwagę.
no a teraz gdybyście mieli wybierać między r45 a r75 to co byście woleli?? mam 10 km do pracy a takto kręce się po mieście i od czasu do czasu trasa.. chcialem coś oszczędnego co nie zje mnie kosztami tankowania... bo teraz jeżdzę BMW e30 i żeby zrobić 100 km tankuję za 50 zł:)
Na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć, nikt nie zna twoich potrzeb lepiej niż ty.
Ja bym wolał oczywiście 75, ale jeśli często parkowałbym w mieście to szlak by mnie trafiał za każdym razem, itd. itp.
a jaka jest różnica w eksploatacji pomiędzy 75 a 45? i prosiłbym abyście powiedzieli o spalaniu oleju napędowego r45 2.0iTD 101 km i r75 2.0 CDT 116 km
[ Dodano: Wto Lip 24, 2012 17:58 ]
koledzy to jak to z tym spalaniem duża jest różnica?? prosiłbym aby wypowiedzial się jakiś użytkownik... ponieważ czytając opinie na autocentrum napisane jest że r75 CDT potrawi spalić nawet 10 litrów ropy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum