Wysłany: Wto Lip 31, 2012 21:07
thef piszesz o innym kablu. Na ten też natrafiłem. No chyba że ja coś motam, ale postaram się opisać precyzyjniej oba.
Pierwszy, o którym pisałem odchodzi od kostki umiejscowionej tuż przy pompie wtryskowej, po lewej stronie, na samej górze. Jest tam trzy kostki jedna pod drugą. Chodzi o tę na wierzchu. Kabelek jest od żeńskiej części kostki. Wchodzą do niej dwa kable a ten luźny pojawił się jak rozciąłem izolację. Wyglądał tak, jakby był jeszcze opleciony aluminiową owijką, więc może to jest i ekran, o którym pisałeś.
Ten jednopinowy natomiast odchodzi od głównej wiązki, tej co idzie po obudowie rozrządu i schodzi na sam dół, tuż nad filtr oleju. Tak bynajmniej myślę, że o tym piszesz. Bo tam tak właśnie mam, że dziewczynka jest dwupinowa i jeden kabel jest zaślepiony, a z chłopczyka sterczy tylko jeden pin.
Jeśli wypisuję bzdety to mnie szybko popraw, a ja skasuję ten post, coby nie wprowadzać w błąd innych:)
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 31, 2012 21:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum