Wysłany: Sro Sie 22, 2012 21:53 [R800] Kierownica ze sterowaniem radiem - będzie działać?
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Czy ktoś może już sprawdzał taką możliwość? Czasami widuję dostępne kierownice z fabrycznym sterowaniem radiem i zastanawiam się czy będzie to działać z dzisiejszymi urządzeniami czy lepiej nie zawracać sobie głowy?
No radia fabrycznego nie mam i raczej mieć nie będę, na razie jest Pioneer ze średniej półki, docelowo musi być coś z USB/MP3 i ciut większym/pojemniejszym ekranem. W razie co jakiś ogarnięty elektryk lub gość od audio powinien umieć przerobić te sterowanie żeby działało chyba..?
No radia fabrycznego nie mam i raczej mieć nie będę, na razie jest Pioneer ze średniej półki, docelowo musi być coś z USB/MP3 i ciut większym/pojemniejszym ekranem. W razie co jakiś ogarnięty elektryk lub gość od audio powinien umieć przerobić te sterowanie żeby działało chyba..?
Miałem ten sam problem w Renault Lagunie, jeśli radio ma odpowiednie wyjścia to nie będzie problemu... jeśli nie to trzeba kupić określone radio (oczywiście nie musi być Roverowe).
Chodzi o to żeby piny miał tzn sterowanie z kiery .
Ps nie wyobrażam sobie puszczania muzyki z mp3 czy usb to jest profanacja .
I ten nowe radia które nie grają tak jak te stare .
Oryginalne kasetowe radio + zmieniarka .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum