Wysłany: Wto Sie 28, 2012 10:51 [R400] Czy czujnik ABS jest taki sam z przodu i z tyłu?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witajcie, kupiłem używany czujnik i widzę po numerze katalogowym, że to przód, a zamawiałem tył. Zresztą zaglądałem pod niego i widzę, że tylni ma inne gumowe mocowania na przewodzie. Jednak jeśli jest to tylko kwestia tych gumek, to spoko, ale czy on zadziała? Wiem też, że każda część ma inny numer katalogowy, nawet jeśli jest kilka identycznych, ale przychodzą w innym miejscu. Wolę popytać, zanim mi mechanik unieruchomi samochód i okaże się, że muszę czekać ze 2 dni na inny czujnik, a z tego zrobić sobie brelok
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 28, 2012 10:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja do R400 tył zamontowałem czujnik od R25 (ale chyba też tył).
Mimo innego numeru katalogowego działa bardzo dobrze - więc sam ten numer nic nie przesądza.
Jednak czy przód-tył są wymienne - nie wiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum