Z tyłu coś mi się spasowanie zderzaka nie podoba z prawej strony ale to może być tylko jakiś refleks czy coś.
Brak fotek silnika to dużo na ten temat nie można powiedzieć.
Ogólnie do obejrzenia w rzeczywistości bo do czegoś większego nie można się przyczepić z tych zdjęć.
Cena taka bo samochód jest nieopłacony. Po opłatach cena się trochę podniesie .
Co do auta, to faktycznie na fotach ładnie się prezentuje. Ale ta cena jest dość podejrzana, ale osobiście nie wierze w takie okazje. Koniecznie go sprawdź pod względem uszczelki i czy dobrze się wkręca do odcinki.
tak ogolnie poszukuje MG ZR,ZS lub ZT oglaldlame juz z 5 sztuk i powiem tyle masakra a co do tego MG ZR czarnego to jedno wielkie klamstwo ehh a wiec zaczynam
1. auto przyjechalo na lawecie a nie na kolach
2. z silnika leje sie olej, dokladnie nie wiem skad ale caly altelnator pasek porozrywany, i cala lewa strona w oleju( sprzedajacego dziadek powiedzial ze to tylko trzebaumyc i bedzie cacy:D to czemu nie umyl i odrazu by lepiej wygladalo)
3. samochod na 99% caly malowany, pousychana szpachla na zderzaku, blotniku prawym, rdza na lewym kierunku i na drzwiach lewych, nakola od srodka w rdzy, klapa malowana napewno co do dachu nie wiaodmo bo ogolnie samochod byl brudny i nie wsyzstko dalo sie wylapac
4. ogolnie w siulniku jakies zalepiane miejsca slinkonem,
5. HGF nie zauwazaylem plyn i olej oki al enie patrzylem juz czy uszczelka byla zmieniana
obejrzalem go z zewnatrz nawet nie jezdzilem bo to nie bylo sensu, ciesze sie ze to na miejscu bylo bo jak bym mial jechac w polske to nie wiem co bym gosciowy zrobil, masakra
No i wszystko jasne. Opis bajka, a stan kiepski. Z resztą tak jak pisałem wyżej, cena była dość podejrzana i teraz nawet ja bym nie dał za niego tych 8000 zł.
No i wszystko jasne. Opis bajka, a stan kiepski. Z resztą tak jak pisałem wyżej, cena była dość podejrzana i teraz nawet ja bym nie dał za niego tych 8000 zł.
mysle ze by chcial ok 8 tys ale plus oplaty wiec ok 1.5 tys wychodzi prawie 10 by wiec tylko kupowac heheh
mysle ze by chcial ok 8 tys ale plus oplaty wiec ok 1.5 tys wychodzi prawie 10 by wiec tylko kupowac heheh
Przecież w opisie stoi: "AUTO PO OPŁATACH CELNYCH CŁO I VAT"
To też nieprawda?
_________________ Pozdrawiam,
Adam
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 23, 2012 11:50
brkzzz napisał/a:
Bidi napisał/a:
leszczu napisał/a:
Przecież w opisie stoi: "AUTO PO OPŁATACH CELNYCH CŁO I VAT"
To też nieprawda?
zapomialem dodac kolejny punkt a w ogloszeniu po prawej stronie jest napisane ze do opłat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum