Wysłany: Nie Paź 14, 2012 21:54 [R400]Problem z centralnym zamkniem
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam serdecznie. Mam pytanko:) Czy normalne jest to ze nie moge przekrecic kluczyka w drzwiach zeby otworzyc lub zamknac autko?? I czy gdy bede chcial wymienic klamke to kupie klamke do ktorej wpasuje swoja "stacyjke" czy klamka bedzie miala inna "stacyjke"??
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 21:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nowa klamka nie będzie miała zamka, jeśli kupisz używaną z zamkiem to sobie przełożysz swój bo to prosta robota, zdejmujesz zawleczkę od środka i zamek wychodzi, także czy do nowej czy do używanej przełożysz zamek
wymieniałem z miesiąc temu wszystkie klamki na nowe
Tylko pojawia sie kolejne pytanie. Czy elektronika z mojego pilota bedzie pasowac do tego do ktorego podales link?
Wątpię. Link który podałem wyżej jest tylko przykładem. Poszukaj na allegro może coś znajdziesz podobnego gdzie da się przełożyć płytkę elektroniczną z twego pilota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum