Wysłany: Wto Paź 09, 2012 14:23
Witam.
Kilka dni temu miałem identyczny problem. Też brakło mi paliwa, a później jak zalałem to samochód jakby nie miał mocy, dusił się, gasł.
Zawiozłem do mechanika, który stwierdził, że trzeba wymienić pompę paliwa i filtr. Tak też zrobił i problem znikł.
Pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 09, 2012 14:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Paź 19, 2012 15:56
No i jak po wymianie filtra?
Ja miałem podobny problem, zaczęło się około 2 miesiące temu, wymieniłem świece z kablami, było później ok, aż niedawno znów się zaczęło.
Myślałem, że to może woda w oleju, bo podobno w roverach szybko uszczelki idą, ale olej wydaje się byc normalny. Więc nie wiem, też myślę wymienic filtr paliwa, jak na razie nic lepszego nie przychodzi mi do głowy...
[ Dodano: Pią Paź 19, 2012 16:56 ]
Magoot napisał/a:
Zawiozłem do mechanika, który stwierdził, że trzeba wymienić pompę paliwa i filtr. Tak też zrobił i problem znikł.
Pozdrawiam!
Dzięki Magoot Mam nadzieję, że u mnie też zniknie... Droga sprawa z tą pompą?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum