Wysłany: Sob Paź 27, 2012 11:21 [R75] Koło dwumasowe.
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam wszystkich klubowiczów. Jak w temacie spotkała mnie wątpliwa przyjemność wymiany koła dwumasowego w moim Rover 75 2.0 CDT 116 KM 2001r. W sklepie razem z wysprzęglikiem krzyknęli 3500 zł Czy ktoś z was zna może jakiś tańszy sklep czy to koło trzeba wymieniać od razu z wysprzęglikiem i czy jest szansa zamontowania zamiennie zwykłego jednomasowego koła byłbym bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź z góry dzięki i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 11:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Było już o tym kilka razy na forum wspominane, nawet tu pod Twoim tematem, jest zestaw 5ciu tematów traktujących o Twoim problemie.
Nie wiem jak dawno wymieniałeś sprzęgło i wysprzęglik. Jeśli dawno, to nie stoi nic na przeszkodzie abyś go wymienił, bo to wszystko to jest ta sama, żmudna robota. A co do koła, ja osobiście zregenerowałem jakiś czas temu i jestem zadowolony. Minął już spory okres czasu, zrobiłem wiele kilometrów, jeżdżę stylem mieszanym, agresywnie/spokojnie. Więc może to jest alternatywa.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum