Wysłany: Nie Lis 04, 2012 10:50 [MG 1.8 VCC] Proszę o opinie
Witam
Znalazłem dzisiaj to ogłoszenia i jestem ciekawy czy ktoś oglądał ten samochód. Prezentuje się dość przyzwoicie ale chciałbym żeby ktoś bardziej obeznany w temacie wypowiedział się na jego temat
Przebieg na pewno do jakiejś weryfikacji.
Fajne felgi, na pewno nie ma ESP , trochę przód srednio spasowany ale to wiadomo ze w R/MG zawsze był problem - ale chyba auto całkiem godne zainteresowania
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Chyba był już opisywany na naszym forum, ale mogę się mylić. ogólnie na fotach wygląda w porządku, ale jak będzie na żywo Na pewno na wyposażeniu niema ESP i podgrzewanych foteli, chyba że ktoś oddzielnie maty wsadził.
W sumie ostatni rok kiedy wyglądał ciekawie, bo dla mnie te po ostatnim lifcie są nie do przyjęcia.
W przebiegu pewnie brakuje 1 z przodu ale to i tak nie jest dużo, no chyba że brakuje 2...
Wygląda znakomicie tylko, że to 350 km ode mnie i nie chciałbym ryzykować, ponoć ma niemiecką książkę serwisową do końca, ale tak jak napisałes pewnie to książka z bajkami
Kurde, piękny jest... Felunek dobrany wzorowo
Myślę, że za dobrą sztukę cena po opłatach będzie ok. 11 tys.zł to obecnie trzeba zapłacić za dobrą sztukę MG ZR, tylko że z 1.4 na pokładzie.
Na pewno wart jest zainteresowania i oględzin, ale przy VVC to trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Jedyne co wypatrzyłem to odpadająca maskownica głośnika i chyba inny odcień poduszki pasażera.
Rzeczywiście. Prawdopodobnie będzie od modelu "200". Ogólnie był walony w przód, bo zderzak przedni ma z modelu przed 2003. Ale oczywiście tego egzemplarza nie przekreślajmy, bo jak wiadomo w Polsce zaleźć bezwypadek jest ciężko.
Z tymi zaślepkami to różnie chyba bywało, ale bardziej mnie ciekawi co jest z tym zderzakiem bo oglądałem kilka takich MG z lat 2002-2004 i wszystkie miały analogiczny zderzak do tego, w czym tkwi różnica?
Różnica tkwi w tym, że modele ZR w latach 2001- połowa 2003 miały przednią i tylna dokładkę oddzielnie dokładana do zderzaków. W następnej połowie 2003, aż do końca produkcji przed liftowej wersji, dokładki były zintegrowane razem ze zderzakami.
mnie osobiscie autko sie bardzo podoba, jest dobrze spasowane, ladnie utrzymane. a to, ze poduszka pasazera jest w innym kolorze czy ze dokladki zderzakow nie sa zintegrowane to wg mnie malo znaczacy detal. aut bezwypadkowych nie ma lub jest BARDZO mało, i ich zakup graniczy z cudem. auto po dzwonku jak jest dobrze wyklepane dla mnie sie bardzo dobrze nadaje do jazdy i nie ma co wybrzydzac przy aucie za 9tys zł z rocznika 2003 czy 2004
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum