Wysłany: Sro Lis 21, 2012 13:22 [Rover 25 - 1,4 103 KM, LPG] Proszę o opinię, warto?
Witam,
rozglądam się za pierwszym autkiem Docelowo na dłuższe podróże, po mieście rzadko - stąd też wybór padł na gaz. Trafiłem na całkiem ciekawą ofertę Rovera 25, choć nieco przekraczająca mój budżet (8 tys. zł) - jednak jeśli miałby to być zwinny, wygodny i tani w eksploatacji samochód to jestem w stanie trochę dołożyć. No i kobiecie też się podoba bo nie jest zbyt duży
Więc najważniejsze pytanie czy jest to samochód wart tej ceny i czy warto jechać go obejrzeć/kupić? Ponieważ jestem totalnym laikiem samochodowym - na co ew. zwrócić uwagę przy zakupie?
Ponadto wysłałem zapytanie do sprzedającego o większą ilość zdjęć wnętrza - bo tylko jedno.
I jeszcze jedno pytanie: znajoma zajmująca się sprowadzaniem samochodów poleciła, aby odkręcić wlew oleju i spróbować odpalić silnik. Jeśli nie odpali lub będzie źle chodził to silnik jest zatarty. Prawda to? Bo brzmi mi jak jakiś farmazon i niezbyt rozumiem co ma jedno do drugiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum