maniaq, szykujemy się na jakąś pojeżdżawkę jak będzie sucho?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja widziałem "tor", a raczej pas startowy w bednarach. Jak to pas startowy szeroki i długiiiiii Jak pytasz o nawierzchnie to nie wyglądała najgorzej, spękana bo już swoje lata ma ale równa, jak tam byłem to od razu pomyślałem, ze na bank organizują tutaj jakieś imprezy z mozliwościa "polatania"
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Przeczytałem to zdanie "Ośrodek Doskonalenia Techniki Jazdy funkcjonuje na terenie lotniska w Bednarach" i pomyślałem, zę chodzi o to samo lotnisko na którym byłem nie dalej jak 2/3 miesiace temu Może płyty poślizgowe i inne bajery doskonalenia jazdy, o których wspominają na stronce są nowe ale jakieś wieksze pojeżdzawki to chyba na tym pasie są organizowane
Perez pewnie się boi, ze Będzie Miał Wypadek
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Chciałbym wykorzystać moc i szperę zanim sprzedam Ti. Sucho miałem na myśli bez deszczu. Po śniegu też lubię się pobawić, a dodatkowe umiejętności na samym początku zimy na pewno bardzo się przydadzą. Nie szykuje się żaden Ułęż?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Tomson40075 zna na Bednarach wszystko na pamięć bo często tam bywał służbowo.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Odswieze watek po zlocie, bo mielismy okazje pojezdzic na torze w Radomiu i obejrzec przez plot osrodek http://www.torjastrzab.pl
NA torze Jastrzab sa organizowane pojezdzawki, ale niestety ja nie dam rady w tych teminach, ale moze koledzy i kolkezanki sie zainteresuja, bo na zlocie bylo zaciekawienie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum