Wysłany: Nie Gru 02, 2012 23:59 [R414i] Wymiana lewego lusterka i jednej lewej bocznej szyby
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Dzisiaj zobaczyłem swój Rover z dosłownie wyrwanym lewym lusterkiem i wytłuczoną ostatnią (najmniejszą) boczną szybą.
Mój pierwszy samochód, więc nawet nie bardzo wiem, co dokładnie robić.
Rozumiem, że muszę kupić pasujące lusterko, wymienić, pojechać gdzieś, gdzie mi szybę zrobią.
Teraz pytanie: jak najszybciej w Warszawie dostać pasujące do Rovera 414i '98 lewe lusterko?
Ew. z jakich modeli lusterka pasują, gdzie szukać itp.
Dosyć pilne - nie mogę jeździć, a potrzebuję
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 02, 2012 23:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Skoro lusterko jest wyrwane to ja wyrwałbym je do końca i zobaczył gdzie jest przymocowane oczywiście delikatnie lub ewentualnie zobaczył na nowym gdzie są owe miejsca do przymocowania
Nie udało mi się odczepić zatrzasków.
Na razie lusterko jest, nie dokładnie jedna śruba przykręcona, więc pewnie będę musiał wrócić do tego za jakiś czas.
Mój pierwszy samochód, do tego nawet nie mam go miesiąc, więc w ogóle nie mam doświadczenia w takich sprawach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum