Wysłany: Sob Gru 08, 2012 22:51 [R45] Przełącznik zespolony kierownicy
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Czy pokazany na zdjęciu przełącznik zespolony jest jednym podzespołem, czy oba przełączniki da się wymontować i wymienić oddzielnie?
Pytam, bo na A przełączniki wycieraczek są w obu wariantach: sam i w komplecie ze światłami.
_________________ Pozdrawiam
Drooid
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 08, 2012 22:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
można demontować oddzielnie. Wykręcasz dwa małe wkręty przy dźwigience od strony kierownicy, odginasz zatrzask i wyjmujesz prostopadle do kolumny. Da się bez zdejmowania koła.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Dzięki, przełącznik już wymieniony. Zaoszczędziłem trochę nie kupując całego zestawu. Stara wajcha była ułamana i nie stykało już złącze spryskiwacza. Szkoda tylko, że przy wyjmowaniu całkiem urwałem dźwignię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum