Wysłany: Czw Gru 06, 2012 22:33 [Rover 200] Pytanie o elektryke w aucie ?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam mam pytanie ostatnio mam delikatne problemy z odpalaniem (mrozy ) zauważyłem ze przewody idące do czujnika temperatury cieczy są już lekko naderwane kiedyś były one lutowane. Szukałem na allegro gotowej wiązki z instalacja i znalazłem od modelu 25 http://allegro.pl/instala...2804877193.html
Czy taka wiązka będzie pasować do mojego silnika ??? dodam ze mam silnik 1.4 16v z polonezowskim osprzętem .
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 06, 2012 22:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Od R25 nie podejdzie. A nie można dosztukować te kabelki
Były juz sztukowane , problem tkwi w tym ze wtyczka od czujnika nie dokońca wchodzi w czujnik (czujnik był wymieniany) i dlatego chciałem wymienić od razu cała instalacje ,
Od R25 nie podejdzie. A nie można dosztukować te kabelki
Były juz sztukowane , problem tkwi w tym ze wtyczka od czujnika nie dokońca wchodzi w czujnik (czujnik był wymieniany) i dlatego chciałem wymienić od razu cała instalacje ,
Wtyczka bez problemu powinna wchodzić. Może jakiś inny czujnik masz wsadzony. Pokaż fotki.
Czy mi się wydaje, że masz coś grzebane w instalacji od tego czujnika i wentylatora
Ogólnie ja bym się wybrał na szrot i poszukałbym jakiegoś roverka i uciął taka wtyczkę, a potem ładnie połączył kabelki.
MariuszMM napisał/a:
problem tkwi w tym ze wtyczka od czujnika nie dokońca wchodzi w czujnik
Nie wchodzi do końca bo zatyczka sprężynka nie siedzi na swoim miejscu.
Jest i było grzebane i to Oporowo ktoś wsadził polonezowski silnik z osprzętem i w trakcie użytkowania wychodzą takie kwiatki . Czyjnik i z tym drucikiem nie przylega do konca... , bede musiał pokombinować trochę przypnę go trytytkami będzie sie mocniej trzymał .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum