Witajcie,
wiem że było milion razy ale po przetestowaniu cortanitu stwierdzam iż nie działa przymierzam się do kupna brunox epoxy. Ma ktoś z Was jakieś doświadczenie jeśli chodzi o brunox-a ?, czytałem różne opinie jedni radzą dawać na idealnie oczyszczoną powierzchnie a inni piszą żeby oczyścić z lużnej rdzy ( czyli co odpadnie to odpadnie a reszta kwas ) resztę ma wytrawić brunox - wtedy nie odpadnie gdyż na stałe złączy się z materiałem poprzez zżarcie rdzy.
Co o tym sądzicie ? chyba że znacie lepsze kwasy na rdzę
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 18, 2012 18:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja z brunox'a korzystam, trzeba oczyścić ile tylko się da, najlepiej do blachy i na to brunox. Zwiąże rdze której nie widzimy lub nie jesteśmy w stanie się dostać.
skoro sam stwierdziles ze bylo milion razy to po jaka chol........ zadajesz pytanie na ktorego odpowiedz tam bys znalazl i pewnie znalazles i to od tych samych osob. to co napisal ADI-mistrzu, kojarze w jego wydaniu juz ktorys raz i sam o tym z dwa razy juz pisalem na tym forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum