Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam.
Miałem stłuczkę (na lodzie mnie pociągneło i uderzyłem tyłem w bandę). Okazało się po odpadnięciu zderzaka, że nie posiadam belki / wzmocnienia. Teraz muszę autko naprawić i kupiłem już kilka części, ale nie wiem jak to wzmocnienie wygląda. Na alledrogo nie ma dokładnych opisów tych wzmocnień. Więc zadzwoniłem do kolesia i on mnie upewnił że to jest belka na tył, więc kupiłem. Okazało się jednak że sprzedał mi wzmocnienie na przód (tak powiedział mój mechanik).
Dlatego poszukuję zdjęcia oraz tej belki na tył pod zderzak. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sob Gru 29, 2012 09:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 28, 2012 15:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tez miałem małą przygodę z tyłem i z tego, co wiem to w zderzaku R200 nie miałem nic sam goły plastik. Ale a ja kupiłem od R25 to tam jest juz pianka, która ma wycięcia i idealnie wchodzi w tą strefę zgniotu. I z pasa tylnego wychodzi tylko ta strefa zgniotu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum