A no nie, prosiłem APPLES o otwarcie a nie było mnnie przez ten czas przy kompie.
Myśle, że napisze to i będzie można zamknąć, Tomi_114 już gdzieś się zbunkrował, ale co się odwlecze to nie uciecze, bo w przyrodzie nic nie ginie:)
Miał oddać 5 stów, prosił o czas, że jest pusty to mu dałem, i znowu zaczęło sie zwlekanie. Do tego dał mi złą uszczelke bo nowego typu i policzył ją 200, więc de facto 7oo złotych a ja mam jego suzczelkę o czym go informowałem. No ale cóż wiadomo co i jak. Zwykły gamoń i błazen. Dzięki i cześć.
Mi coś tam bajerował, że szpital go czeka, ale to błazen jest więc pewnie za granice czmychnął jak zapowiadał...
P.S. A do tego nie oddał mi moich cewek, oraz czesci do klimy bym mógł tę założoną źle przez neigo uruchomić. Nie wspominam o próbie rozlcizenia długu na ktory przystał, w częściach, bo nawet tyle mu się nie chciało...
EDYTA:
Coś stukało od odbioru auta i coraz bardziej i bardziej. Aż się wysrało na maxa. I co: nie było śrub od drążka reakcyjnego , musiały być nie dokręcone przy wymianie skrzyni biegów. Konsekwencja - uszkodzony łacznik stabilizatora i simmerblock wachacza dolnego (cały wachacz do wymiany). Dziękuje Tomi_114. Kiedy wracasz do zdrowia/Polski bo czeka mnie przejażdzka do Pilzna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum