Wysłany: Czw Sty 03, 2013 14:00 Wiek posiadaczy R75 :)
Witam
Chodzi mi po głowie, chyba najgłupszy problem świata....
Czy rover 75, nie jest zbyt poważny i dostojny jak dla młodego kierowcy ? Mam 24 lata , bardzo podoba mi się ten samochód, ale czy nie jest on kierowany do "dojżalszych wiekiem" kierowców? Nie jestem maniakiem prędkości, ani nie szukam "lanserskiego wozu" , lubię auta wygodne, obecnie jeżdżę E39.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 03, 2013 14:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
falko29, moja w wieku 20 lat jeździła familijnym kombi vovlo v40, nie ma wpływu wiek na to co zakupujemy do wożenia się a w każdym razie nie ma utartych schematów które każą nam będąc małolatem kupować hot hatch'a z 3D
falko29, a co sie przejmujesz czy ktos pomysli ze "dziwnie" wygladasz jako za mlody na taki samochod. chociaz ja tak osobiscie nie uwazam.
niech se ludzie mysla co chca, Ty jezdzisz tym co Ci sie podoba i w czym Ci wygodnie i tyle
No tak, dlatego jestem bardzo przekonany na taki samochód, podoba mi się i myślę, ze zdecyduję się właśnie an niego. Nie lubię właśnie takich oklepanych stereotypów, ze młody, to musi mieć golfa IV, czy audi A4, albo nie wiem seata ibize...
Ja jestem kierowcą 75 już 5 lat, a zaczynałem w wieku 28l Zupełnie mi to nie przeszkadzało, z drugiej strony możesz kupić MG ZT (usportowiony Rover 75)
hehe też mam 24 ups w tym roku bedzie 25 i od prawie 4 lat sie worze R75 a przesiadłem sie na niego z golfa 3 i hondy civic V najwidoczniej szybko sie starzeje
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Czy rover 75, nie jest zbyt poważny i dostojny jak dla młodego kierowcy ? Mam 24 lata , bardzo podoba mi się ten samochód, ale czy nie jest on kierowany do "dojżalszych wiekiem" kierowców?
falko29 napisał/a:
Czy rover 75, nie jest zbyt poważny i dostojny jak dla młodego kierowcy ? Mam 24 lata , bardzo podoba mi się ten samochód, ale czy nie jest on kierowany do "dojżalszych wiekiem" kierowców?
przyznam szczerze, że coś w tym jest
a jak ktos nie chce "szpanowac" nisko zawieszonym civic`iem , glosna muzyka, wydechem wiekszym niz samochod, a jedynie chce miec samochod zeby go wozil do pracy, na studia czy cokolwiek, to co, nie moze sobie jezdzic 75tka.
moim zdaniem ani to glupio nie wyglada, ani nie ma siary.
to tak jak byl demotywator o ludziach stojacych na przystanku po kolana w sniegu, -10 stopni, ale "siara jezdzic 15to letnim cinkusiem"
Ja nie lubie sie lansować , ani szpanować, a napewno nie jara mnie nisko zawieszony civic, albo golf z xenonami z allegro i lexus look z tyłu Dla mnie rover ma być bardzo wygodnym samochodem do przemieszczania się po mieście na codzień, i również, by jechać nim na zakupy, czy też na wakacje
Często, jak jade 75 ludzie patrzą sie na mnie z wyrazem twarzy: "o, gówniarz wozi się samochodem ojca, pffff". Mi to generalnie zwisa, jednak jak się ktoś przejmuje opiniami innych to może byc problem. 75 zaczęło u nas 4 rok i generalnie ciężko się w tym aucie nie zakochać aha - mam 22 lata.
Widzę że większość forumowiczów jest w wieku 20-25 lat. To podobnie jak ja(22 wiosny) i jak kupowałem R25( mój 3 samochód) mój Ojciec się śmiał jak taka osoba jak ja (187cm i 90 kg) będzie wyglądać w takim autku ( a mi się podobał i już), wcześniej się przymierzałem do Mercedesa W202 to też się śmiał, że taki gówniarz nie może jeździć takim Mercedesem. Więc dużo ludzi starszych kojarzy markę i model samochodu z określoną klasą społeczna czy wiekiem. Sam tak mam jak ostatnio zobaczyłem dziewczynę może 20 lat już miała w białym Audi Q7 ( na myśl mi przyszło jedno stwierdzenie...)
Ja wlasnie w wieku 24 lat kupilem R75 i ani przez mysl mi nie przeszlo ze to moze byc samochod dla ludzi ktorzy swoje przezyli. Ani razu. Zacne autko za stosunkowo male pieniadze, wytorne, oryginalne, nietuzinkowe. Wlasnie dlatego jezdze Roverami, w czasach gdy co 3 auto to VW, Audi albo cos na "F".
pawel90, Też tak mam jak widzę np. Pana w wieku 20 + w dresie z łańcuchem z krótko obciętymi włosami na 0 mm, to albo BMW albo Audi
A co do wieku w R75 ja mam 26 lat a jeżdżę Roverami 75 od ponad 4 lat, ale tak samo jak kolega sash997, chyba się szybko zestarzałem
Myślałem że ja jestem w miarę młody... a widzę że mając 24 lata to chyba w średnim wieku forum jestem
Czuje się staro... chodź faktycznie ludzie patrzą jak bym wysiadał albo jechał samochodem ojca chodź to tylko R45
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum