Jestem Za , rover juz wkoncu pali , jutro prawie skoncze skladanie , a w sobote jade do siostry na kanal wymieniac oleje , wiec w niedziele jak najardziej mi pasuje .
teraz takich duzych mrozow nie ma to moze na lotnisku sie spotkamy Jacek wez zesoba grila , dogadamy sie na spocie .
Tylko moze jednak przelozymy to na za tydzien , bo nie wiem czy wyrobie sie do niedzieli dzis po 3 km przejzdzce poszla chyba skrzynia , wczesniej troche poszarpalo jak puszczalem gaz a pozniej calkowicie stracilem naped , silnik chodzi , biegi da sie przelanczac , sprzego tez ok a napedu brak ...
[ Dodano: Czw Sty 10, 2013 10:28 ]
Dobra usterka usunieta , poloska wyskoczyla ze skrzyni sama ta krotka , widocznie z r45 moze sie rozni choc wyglada tak samo jak r25 .
to Co niedziela 13.01 galeria Zielone wzgorza , parking podziemny ? godzina moze 12:30 ? zeby widno bylo jeszcze .
A dziś się nudziłam trochę i nawet myślałam, że niedziela i jakiś spot mógłby być
No to zapraszamy teraz w niedziele bo na lotnisko / giełdę samochodową sie wybieram z Leszczem , pogadac i bokiem posmigac po płycie
jak cos to niedziela 20.01 godzina 12:30 kolo niebieskiej budy tam co zwykle
Edit : sobota 19.01
Spot odwolany , sniezyca straszna i zasypie wszystkich do jutra , za to dzis sie odbyl maly spot , ja i Leszczu bylismy na lotnisku i troche polatalismy bokiem po lodzie sporo aut dzis bylo .
Ja i tak na jutro bym nie dojechała.
Jestem w Wawie, tu też dziś cały dzień padał śnieg, warunki na drogach tragiczne, nawet w samym mieście. Aż się boję myśleć o jutrzejszym powrocie.. Mam nadzieję że przestanie padać i do jutra odśnieżą.
Czy możliwe jest że widziałem Carambę około 19:10 na wylocie z Mazowiecka w kierunku na Białystok ? Tak czy siak pozdrawiam kierownika ciemnej seventy five
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Nie, tym razem to nie ja, ja wczoraj przesiedziałam cały dzień w domu.
W piatek zrobiłam Warszawę, tam i spowrotem, i chyba mogę już oznajmić, że Caramba jest zdrów
Kondzio, przywiązałam się do Twojego krokowca, nie oddam. Musimy się rozliczyć
Cześć. Od nie dawna jeżdzę Roverem 75. Nie wiem gdzie zadać to pytanie i chyba najlepiej będzie tutaj. Gdzie serwisujecie swoje auta? macie jakies sprawdzone miejsce gdzieś na anszym terenie? Pozdrawiam
Powitać. Ja swojego na ile mogę serwisuję sam. A co nie potrafię albo nie mam fizycznych możliwości (klucze, podnośnik, kanał, narzędzia .....) to jadę aż do Nura prawie naprzeciw "dyskoteki". Pan Andrzej ma pod opieką conajmniej dwie 75 co prawda 1.8 Pb ale diesla też pewnie ogarnie. Skoro masz rzut beretem do mexyku to można spota jakiegoś zrobić.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
ja akurat teraz siedze w Białymstoku caly czas, ale mozemy sie jakoś zgadać czemu nie. ja dopiero zaczynam rpzygode z Roverem to bym się mógł trochę dowiedzieć o aucie hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum