myślałem że to będe bardziej kosmetyczne różnice, a tu tyłek całkowicie inny
To czas zacząć polowanie
PS macie gdzieś specyfikacje rozmiaru bagażnika?
rozmiar największego głośnika sub ma Wymiary (Sz x Wys x Gł) 53 cm x 61 cm x 64 cm, czy sie wciśnie w sedania do bagaznika lub chociaż na tylne siedzenie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 14, 2013 21:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Właśnie słyszałem o tym VISie że jest drogie i awaryjne, nie przyglądałem się jeszcze działaniu tego cuda
visy można naprawić samemu, ja tak zrobiłem i chodzą spoko
Berry napisał/a:
Jak się sprawuje LPG w tych autkach, macie jakieś sprawdzone zestawy?
w ZS nie miałem, ale taki sam silnik mamy w R75 i ma LPG od początku jak go kupiliśmy. W chwili zakupu 157kkm, teraz 235kkm (czy cos koło tego) i z gazem problemów brak. Instalka: Stag, wtryski magic jet, reduktor silver, działa to całkiem spoko
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Tylko dobre zagazowanie V6 w ZS, to może byc prawie połowa wartości samochodu
dobra instalacja na jeszcze lepszych komponentach niż to co mamy u siebie (np na wtryskach HANA i wydajniejszym parowniku) z strojeniem auta na hamowni i na drodze to koszt ok 3200zł. Dobry ZS to raczej nie wydatek 6k pln raczej bliżej 10k, choć i egzemplarze za 12k pozostawiają sporo dożyczenia ale to jak z każdym autem, dobre kosztuje i ciężko go znależć
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
No kilka znajomych osób które gazowały V6 płaciło po około 4200-4500. (nie wiem czy to dużo czy mało jakie podzespoły itp bo kompletnie mnie to nie interesuje) ale cena j/w. a patrząc na ceny ZS nawet gdzieś stoi jakiś za 6-7 tys, to średnio koło 10k pln trzeba dać.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
ja za instalacje zapłaciłem 3400, tylko dopłaciłem za inny przełącznik gazu i za miejsce tankowania, obok oryginału.
trzeba też wspomnieć o rozrządzę, że do tanich nie należy, mnie części kosztowały prawie 1300 zł, a za wymianę krzyczą nawet 1000 zł
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum