Nie ma problemu, polecam się na przyszłość.
Co do złotego, to na zdjęciu wyszedł taki oczo__bny, ponieważ musiałem rozjaśnić zacisk, żeby w ogóle wyszedł złoty, a nie jakiś szaro-bury żółty. Tak jak Ci wyżej pisałem, Hammerite złoty młotkowy bardzo ładnie wygląda i wcale nie rzuca się mocno w oczy, z resztą widać na zdjęciu mojej 45-tki, które wrzuciłem wcześniej. Z czerwonymi (bez względu na odcień) zaciskami jeździ już praktycznie co drugie auto i zaczyna to powoli uchodzić za Wiejski Tuning. Jak dla mnie 75-tka jest piękną limuzyną i osobiście nie szpeciłbym jej jakimiś psudo sportowymi dodatkami, a dodał wiekszej elegancji delikatnymi akcentami, ale oczywiście to Twoje auto i Tobie ma się podobać więc i tak decyzja należy do Ciebie.
Znalazł byś chwilkę żeby zrobić wizualizację na 200-setce w kolorze BRG
Chodzi mi i zaciski i bębny w 2 kolorach, tak jak ma Hertz25 w swojej 200-setce.
Tylko to co Hertz25 ma srebrne to w CIEMNYM GRAFICIE Z METALIKIEM, a to co ma czerwone w czymś w stylu Kawasaki green albo żółty. Ewentualnie zamiast grafitu kolor auta... Bo ja pomazałem swoje w tamtym roku na żółto (akurat taki miałem pod ręką) ale średnio mi to leży
Nie ma problemu, mogę się pobawić, ale musisz dać mi jakieś dobre (robione aparatem, nie telefonem) i duże zdjęcie z dobrze widocznymi zaciskami. Patrzyłem w zdjęciach swojej 200-tki, ale albo są za małe, żeby na nich pracować, albo nie widać dobrze zacisków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum