Nie był bym pewny co do polskiego salonu ponieważ brak środkowego zagłówka z tyłu a one były bo prawo wymaga.
Jak niema papierów zakupu to niema co na to liczyć.
Mało zdjęć, ciężko powiedzieć.
Niech zrobi więcej i Ci podeśle na maila i przede wszystkim niech będą aktualne
no fakt zdjecia nie aktualne, napisze maila z prosba o wiecej informacji czy o cos wiecej jeszcze zapytać, co ma znaczenie?
(o zagłówku bym nie pomyślał:))
Nie był bym pewny co do polskiego salonu ponieważ brak środkowego zagłówka z tyłu a one były bo prawo wymaga.
Ja gdzieś kiedyś czytałem, że w Polsce można jedynie było nabyć wersję 1.4 8v
A co do auta to zderzak malowany (zamalowany hokej, atrapki i brak naklejki od klimy) Ale tego akurat bym się nie czepiał, wiadomo nie jest to nowe auto więc wszystko się mogło zdarzyć... Przynajmniej wygląda na dobrze spasowany
dostałem odpowiedź od sprzedającego, zdjęcia będę miał w weekend jak znajdzie wolną chwile.
Wygląda to tak.
Samochód z Polski kupiony w salonie English Cars ze Starych Babic jest faktura zakupu. Obecny właściel kupił go w czerwcu jest 2 , pojazd posiada kartę pojazdu Przez 10 lat ma faktury z serwisu później, sa tylko na czesci, podobno nie ma to sensu. 6 miesięcy temu robiona była uszczelka, podobno urwał się przewód chłodnicy i wydmuchało uszczelkę, wiec wymienione zostało to co z ogłoszenia + hamulce i rozrzad. . Ostatnio robiony był przegub bo stukał przy skrecaniu , i coś z poziomem nawiewu . Samochód nie bity, a obcierki mogą sie znaleźć.. Akumulator jest 6 miesieczy z faktura, klima w lato odziałała ale słabo a teraz nie bardzo wie jak sprawdzić, lampka sie świeci, letnie sa nówki ale to opcja zdopłatą
.a i zagłówek też jest
i co myślicie?
To czekamy na zdjęcia, zobaczymy co będzie widać
Na razie ciekawy z opisu.
sorki nie dopisałem rdza sie pojawia, postara sie zrobic zdjecia tych elementów które bierze ruda i jeszcze jedno faktura za zakup w 99 to 50 tysiecy czy to możliwe?
szczerze mowiac chyba dzis widzialem te auto na parkingu leroy merlin w piasecznie pod warszawa przeszedlem obok i nawet sobie obczailem z numerami WGR ten przynajmniej wygladal bardzo na plus! chyba sie nie myle ten sam kolorek takie same kapsle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum